Diversen
 

Naast onze verkoop van bloemen, planten en diverse accessoires werken we ook samen met onderstaande ondernemingen. Ook hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel BLOEM&meer
 

LISELOTT 

Wie zijn wij.... Wij zijn Sandra en Marlies (zussen)

Nadat we beiden ruim 25 jaar in de detailhandel hebben gewerkt zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf september 2017 zijn we gestart met Liselott. Onze passie voor styling en mooie producten willen we graag delen met andere mensen.

In de verkoop hebben we altijd enorm veel plezier gehad in het persoonlijke contact met de klanten, vandaar dat we graag naar markten/fairs gaan om toch het persoonlijk contact te krijgen met mensen. 

BLOEM&meer is een verkooppunt voor artikelen van LISELOTT.

 

Ervaar de heerlijke geuren van Sen & Zo gebaseerd op de pure elementen uit de natuur.

De parfums van Sen & Zo zijn samengesteld door 's werelds beste parfumeurs en zorgen de hele dag voor een intense beleving.

De natuurlijk kracht van geur en emotie.

75% van onze emotie wordt beÔnvloedt door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beÔnvloeden de stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediŽnten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creŽren.

 

 

Onze passie is uw kwetsbare mooie kleding, gordijnen of ander textiel op professionele wijze te reinigen, zodat u het weer met plezier kunt dragen en gebruiken! Al bijna een halve eeuw zijn wij meesters in textielreiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Onze moderne hoogwaardige apparatuur voldoet aan alle kwaliteits- en milieueisen. We hebben bijna 100 servicepunten waarvan BLOEM&meer er ťťn is.

 

 

VVV gemeente Lochem

De gemeente Lochem staat bol van de gezellige evenementen, tentoonstellingen en bijzondere bezienswaardigheden. Maar behalve de evenementen, zijn er in Lochem ook diverse leuke attracties en volop fiets- en wandelmogelijkheden. Er is zoveel te beleven in Lochem en in de 11 dorpen!
Proef, beleef & geniet, want Lochem smaakt naar MEER. 

BLOEM&meer is folderservice punt voor Eefde. 

 

 

,